Főoldal Fejezetek Szereplők Tudnivalók Díjak Versenyek

Versenyek

Jelentkeztem Bella versenyére a blogján. :)

Helyezést nem értem el egyik kategóriámban sem, de köszönöm a lehetőséget a részvételre!
Bella Suttogás c. blogján részt vettem egy nyereményjátékon, ahol szintén nem nyertem, de ezen nem is lepődtem meg, mivel sosem voltam szerencsés alkat. :D


Katt!
Örömmel jelentem be, hogy kikerültek a legjobb fejléc kategória helyezettjei az Issy Blogmagazinra, és a blog fejléce második helyezett lett. Köszönöm szépen mindenkinek, aki szavazott, és persze a verseny szervezőinek is! A többi helyezettnek pedig gratulálok! :)
Másik örömteli hírem, hogy a Truth or Lie..? ugyanezen verseny legjobb design kategóriájában is második helyezett lett, amire rettenetesen büszke vagyok, és persze hálás, amiért ennyien szavaztatok rám. Nagyon szépen köszönöm, és a többieknek is mind gratulálok!
Ugyanezen verseny legjobb írójaként harmadik helyezést kaptam, aminek kimondhatatlanul örülök, gratulálok a többieknek is! :) További sok sikert. Ja, és köszönöm, hogy részt vehettem!
A "legromantikusabb történet" kategóriában nem más, mint a Truth or Lie..? érte el a harmadik helyezést, amire rettenetesen büszke vagyok, és szívből köszönöm!

 Katt!
Kihirdettettek a legjobb fanfiction kategória eredményei, és örömmel jelenthetem be, hogy a Truth or Lie..? lett a második helyezett. Kaptam is egy oklevelet. Igaz, elírták rajta a nevem, de nem baj, mert rettenetesen örülök neki. Köszönöm szépen! :3Katt!
A blog ezen a versenyen nem ért el helyezést, de nem baj, mert látom, hogy a többi helyezés tényleg érdemesebb volt a győzelemre! Gratulálok nekik, és köszönöm, hogy részt vehettem!
Katt!
Boldogan jelenthetem be, hogy a blog harmadik helyezést ért el a legjobb író kategóriában, amire megint kimondhatatlanul büszke vagyok, és persze nem utolsó sorban nektek köszönhetem, akik szavaztatok, szóval... kösziiii! ♥


 


Örömmel jelentem be, hogy a blog a You'll never be alone blog fejlécversenyén a más által készített fejléc kategóriában a blog fejléce második helyezést ért el. :) Köszönöm szépen a lehetőséget és az eredményt Sz. Fanny-nak! ♥ Szeretlek, csajszi! ♥


A blog a Summer Work blog által megrendezett blogversenyen ugyan nem ért el helyezést, de az emléklapot azért kiteszem ide. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése